BêP VIêT

BêP VIêT

Bestil mad online
Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 349 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Bêp Viêt. Vil du vide mere? Få mere at vide

21 mar 2022 at 22:32 Jeg modtog ikke måltidet, og jeg ringede til restauranten for at bede om oplysninger. Manden, der tog telefonen, havde en meget dårlig attitude. Han sagde, at ingen tog måltidet.
13 mar 2022 at 9:46 We ordered and the app said the food will take 50 minutes to arrive. 1h after we got a call saying that there is been some delay and the food will come 1 h after that. This is unacceptable
6 mar 2022 at 20:52 Alt frisk lavet med super god smag i alle retterne . Alle pengene værd
24 jan 2022 at 7:08 Kødet var tørt og kedeligt. Ellers var alt ok
23 jan 2022 at 16:40 Mad superp, virkelig lækker Bo Kho med mørt kød og stor portion, så vi kunne blive mætte. Desværre som andre har oplevet lang vente-leveringstid (app dårlig tracking) på 1 time og 7 minutter. Buddet forklaret, han fik ordren 15 minutter siden.
21 jan 2022 at 18:58 Smager altid friskt, lækkert og autentisk!
17 jan 2022 at 8:05 min ordre blev bestilt og accepteret kl. 17:55, og jeg havde først en kureer ved mig med kold mad kl 19:30.... Ikke i orden, prøvede at følge med i ordre leveringen på appen men den blev længere og længere.... kan se på min bon står der 18:45??? :O!
13 jan 2022 at 18:52 Hår i maden æv for ellers lækker mad:/
8 jan 2022 at 21:57 Tak til Jer i restauranten, vi fik dejlig mad, der skete en fejl, men ikke noget i var ansvarlig for. VH.Birgith
2 jan 2022 at 21:45 Så lækre nudelsupper! Og levering skete til det anslåede tidspunkt, intet at klage over. Bestiller helt sikkert gerne herfra igen :)
26 dec 2021 at 20:55 Fik ikke den hovedret jeg ellers havde bestilt.. Men gode forårsruller.
15 dec 2021 at 20:37 Virkelig frisk og lækker nuddelsuppe! Min nye yndlings restaurant